Loading...

ABOUT US

We re-invented prosthetic lingery

About Ace Eleven

Aantrekkelijke lingerie na een borstoperatie!

Je weer aantrekkelijk en sexy voelen met een mooie BH dat blijkt nog niet zo makkelijk voor vrouwen die net als ik borstkanker hebben gehad. Spannende, comfortabele en perfect passende lingerie was moeilijk te vinden. Als modeontwerper en ervaringsdeskundige werd ik door deze missie uitgedaagd om voor ons met ieder een heel eigen persoonlijke en unieke pasvorm, een lingerie lijn te ontwerpen. Een collectie die het ware lingerie gevoel in combi met perfecte pasvorm in zich heeft! Zo werd na veel research en fine-tunen Ace Eleven geboren, een lingerie lijn voor vrouwen die borstkanker gerelateerde operaties hebben gehad.

De bedrijfsmissie van Ace Eleven is om vrouwen die borstkanker achter de rug hebben de fijne sensatie terug te geven van een prettig zittende BH die je iedere dag weer dat vanzelfsprekende vrouwelijke en aantrekkelijke gevoel geeft, waar je op kunt vertrouwen en wat je ook zelfvertrouwen geeft. Ace Eleven lingerie biedt ons als vrouwen weer schoonheid en kwaliteit in ons leven van alledag.

Met Ace Eleven aas ik op de perfecte BH niet alleen qua pasvorm maar ook qua ontwerp zowel voor de vrouw met een borst reconstructie, als voor de vrouw die er voor heeft gekozen geen reconstructie te nemen. In alle gevallen zorgt Ace Eleven voor de perfect passende oplossing met prachtige en sexy lingerie, gemaakt met liefde en vakmanschap en met als doel: schoonheid, vrouwelijkheid en comfort.

Ace Eleven heeft een nieuwe cup ontwikkelt met een gepatenteerde decolleté lijst die in alle gevallen het borstbeen mooi afsluit. Hierbij behoud je de beleving van een decolleté. Ace Eleven kan deze BH met en zonder beugel leveren. Je koopt de BH met een memory foam prothese die je naar believen kunt gebruiken of verwijderen. Memory foam heeft als groot voordeel (zeker voor de grotere maten) dat het minder zwaar is dan de siliconen protheses die wij tot nu toe kennen. Voor de vrouwen die geen beugel BH meer kunnen dragen en gedoemd waren tot het aanschaffen van een saaie sport BH heeft Ace Eleven een kanten BH top variant in het assortiment. De binnenkant van elke Ace Eleven BH is vrijwel altijd gemaakt van natuurlijke materialen die prettig aanvoelen op de huid.

Lonneke Demoed weet uit de eerste hand wat het is om borstkanker te bevechten en hoe moeilijk het is om daarna mooie en vooral goed passende lingerie te vinden terwijl je deze dan zo hard nodig hebt. Na 20 jaar ervaring in de mode branche zet zij al haar technische en creatieve kunde in om een totaal aantrekkelijke goed zittende lingerie collectie te maken voor de vrouw die een borst kanker gerelateerde operatie heeft ondergaan.


“The Bra: Necessary support, figure-enhancing frippery, object of seduction or device of torture? The Bra is all of these and more: of course depending on the bra, the wearer and the situation. One thing is clear: This diminutive undergarment has had an enormous impact on our modern day life. In shaping breasts, the bra has also shaped fashion and modern life sex appeal. So for good or for bad, its time we acknowledge just what the bra means to each of us.”


Ace-eleven is supported by the Creative Industries Fund NL. & Met dank aan Fonds Kwardraat.

Nice to meet!

Lonneke Demoed, Ace Eleven. 20 Years a passioned fashion designer for a.o. Diesel, People of The Labyrinths, Amaze and Jet Set.

Lonneke Demoed
Founder
Shop Now